| Konkurs za Admina na Public Serveru | |
|
+13VoJa doA m1k5a^-. Rafaello* zu zu Laynee JanY d(*.*)b James Gist |ArRnNeL.|# borisfuntik TheLast.Nob MkBuLLeT rokii Sljiva 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sljiva Admin
Broj poruka : 54 Datum upisa : 15.01.2011
| Naslov: Konkurs za Admina na Public Serveru Sub Jan 15, 2011 7:00 pm | |
| Ispunite sledeca pitanja ..
Da li poznajete AMX komande? Da li ste bili negde admin? Da li ste imali vas server: Da li igrate vise danju ili nocu? Koliko igrate dnevno na serveru? Koliko imate odigranih sati na serveru? Koliko ste do sada igraca doveli na srv? Vase Godiste? Vas MSN? Vas Nick?
Napomena: - Ne otvarajte novi topic idite na add reply - Ukoliko niste sposobni da budete aktivni kako na serveru tako i na forumu onda se nemojte prijavljivati - Na adminima je da odluce da li ce neko dobiti Admina ili Nece, jer ipak ne moze svaki Igrac biti Admin !!! | |
|
| |
rokii
Broj poruka : 1 Datum upisa : 22.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Ned Jan 23, 2011 2:45 am | |
| 1.Da,poznajem sve AMX KOMANDE 2.Da,bio sam admin na par servera. 3.Ne. 4.Podjednako. 5.Oko 7 sati. 6.Šta ja znam oko 3-4 sata 7.Jednog igraca sam doveo . 8.1995 9. aa_Sarajlic@hotmail.com10.Nick: rokii | |
|
| |
MkBuLLeT
Broj poruka : 1 Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Ned Jan 23, 2011 8:54 am | |
| Da li poznajete AMX komande?-Prekuco Da li ste bili negde admin?-da na DTG Belgrad Zone i Kill4Fun Da li ste imali vas server:Da Da li igrate vise danju ili nocu?DAnju Koliko igrate dnevno na serveru?Ma ne znam Koliko imate odigranih sati na serveru?Ne znam Koliko ste do sada igraca doveli na srv?7 Vase Godiste?1994 Vas MSN?hristijan.vasilevski@yahoo.com Vas Nick?BuLLeT | |
|
| |
TheLast.Nob
Broj poruka : 8 Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Ned Jan 23, 2011 11:49 am | |
| Da li poznajete AMX komande: da prekucao sam ih Da li ste bili negde admin:da na k4f dtg....uglavnom iskusan sam Da li ste imali vas server: ne Da li igrate vise danju ili nocu: i danju i nocu Koliko igrate dnevno na serveru: nemam pojma Koliko imate odigranih sati na serveru: neznam Koliko ste do sada igraca doveli na srv: lol doveo puno oko 8 provjeri?? Vase Godiste95 Vas MSN znas Vas Nick TheLast.Nob | |
|
| |
borisfuntik
Broj poruka : 18 Datum upisa : 24.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Pon Jan 24, 2011 1:16 pm | |
| Da li poznajete AMX komande?da Da li ste bili negde admin?da Da li ste imali vas server:ne Da li igrate vise danju ili nocu?i danju i nocu Koliko igrate dnevno na serveru?oko 5sati Koliko imate odigranih sati na serveru?neznam Koliko ste do sada igraca doveli na srv?6 Vase Godiste?97 Vas MSN?bokymaestro@hotmail.com Vas Nick?hW.::$h4Rk::. | |
|
| |
|ArRnNeL.|#
Broj poruka : 1 Datum upisa : 26.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Sre Jan 26, 2011 10:26 am | |
| [b]Da li poznajete AMX komande?da Da li ste bili negde admin?da Da li ste imali vas server:da ali ne dugo Da li igrate vise danju ili nocu?i danju i nocu Koliko igrate dnevno na serveru?oko 7-8 sati Koliko imate odigranih sati na serveru?neznam Koliko ste do sada igraca doveli na srv?4 Vase Godiste?96 Vas MSN? arnel_12@live.comVas Nick? |ArRnNeL.|# | |
|
| |
James Gist
Broj poruka : 8 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Ned Jan 30, 2011 11:48 am | |
| Da li poznajete AMX komande? Da Da li ste bili negde admin? vise puta Da li ste imali vas server:ne Da li igrate vise danju ili nocu? i danju i nocu Koliko igrate dnevno na serveru? 8,9 sati Koliko imate odigranih sati na serveru? nzm Koliko ste do sada igraca doveli na srv? 5 Vase Godiste? 96 Vas MSN? nemam imam skajp i fb skajp je Bojan PfC Vas Nick? nowi nick mi je InvideR^ James Gist | |
|
| |
JanY d(*.*)b
Broj poruka : 1 Datum upisa : 07.02.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Pon Feb 07, 2011 12:29 pm | |
| Da li poznajete AMX komande?da Da li ste bili negde admin?da Da li ste imali vas server:ne Da li igrate vise danju ili nocu?i danju i nocu Koliko igrate dnevno na serveru?oko 4 Koliko imate odigranih sati na serveru?48 Koliko ste do sada igraca doveli na srv?4 Vase Godiste?97 Vas MSN?nemam imam skype jany.cereni i fb Jan Cerveni Vas Nick?JanY d(*.*)b | |
|
| |
Laynee
Broj poruka : 1 Datum upisa : 10.02.2011
| Naslov: Laynee Čet Feb 10, 2011 6:00 am | |
| Da li poznajete AMX komande? : Naravno da poznajem Da li ste bili negde admin? : Bio, na Mafia House i jos par manjih servera Da li ste imali vas server: : Imao nekada.. Davno to bese Da li igrate vise danju ili nocu? : Danju, ali cesto zabodem kuci i uvece Koliko igrate dnevno na serveru? : Ako nije ispitni rok, 6+ sati.. Koliko imate odigranih sati na serveru?: skoro sam saznao za server, ne mnogo Koliko ste do sada igraca doveli na srv?: Ni jednog, ali potrudicu se da dovedem vise:) Vase Godiste? : 1986 Vas MSN? : marko_gore@hotmail.com Vas Nick? : Laynee Samo par informacija : Zovem se Marko, zivim u BG-u, imam 25 godina Studiram Elektrotehniku, programiranje.. Igram CS od 13-te godine, u sustini mnogo Znam da prepoznam cit veoma brzo.. Nikada ne banujem bez detaljnog pregleda, i konsultacije sa kolegama.. Pozz | |
|
| |
Rafaello* zu zu
Broj poruka : 14 Datum upisa : 26.01.2011
| Naslov: Rafaello* zuu zuu Pon Feb 14, 2011 8:33 am | |
| Ево, лепи, да се и ја пријавим :ДДД
Da li poznajete AMX komande? наравно :Р Da li ste bili negde admin? јесам :Р Da li ste imali vas server: не Da li igrate vise danju ili nocu? дању :Р Koliko igrate dnevno na serveru? пих.. много :Р Koliko imate odigranih sati na serveru? појма не знам :Р Koliko ste do sada igraca doveli na srv? ауу, рекламирао сам их по страницама, не знам колико њих је ушло :Р Vase Godiste? 1995 Vas MSN? имаш :Р
:Д | |
|
| |
m1k5a^-.
Broj poruka : 18 Datum upisa : 15.02.2011 Godina : 27
| Naslov: m1k5a^-. Za admina Sre Feb 16, 2011 11:49 am | |
| Da li poznajete AMX komande:Naravno Da li ste bili negde admin na puno srw-a i na Awp+He Da li ste imali vas server: Ne Da li igrate vise danju ili nocu : danju vise Koliko igrate dnevno na serveru : 4 Koliko imate odigranih sati na serveru : Nezz Koliko ste do sada igraca doveli na srv:3 Vase Godiste : 1997 Vas MSN : Marko.pro@gmail.comVas Nick : m1k5a^-. | |
|
| |
doA
Broj poruka : 11 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Sre Feb 23, 2011 4:25 pm | |
| Da li poznajete AMX komande? poznajem Da li ste bili negde admin? admin sam na global.net serveru Da li ste imali vas server: ne Da li igrate vise danju ili nocu? pretezno vise nocu ali uglavnom svejedno Koliko igrate dnevno na serveru? oko2-3 sata Koliko imate odigranih sati na serveru? 10 doA 874 6.62 2.2 Koliko ste do sada igraca doveli na srv? 4 nikovi: fale, IGLA, Vedo TM87, feha Vase Godiste? 1991 Vas MSN? adnan_mehmedic@hotmail.comVas Nick? doA | |
|
| |
VoJa
Broj poruka : 4 Datum upisa : 25.02.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Pet Feb 25, 2011 8:59 am | |
| Da li poznajete AMX komande? DA Da li ste bili negde admin? DA Da li ste imali vas server: NE Da li igrate vise danju ili nocu? NOCU Koliko igrate dnevno na serveru? OKO 4 SATA Koliko imate odigranih sati na serveru? NZM Koliko ste do sada igraca doveli na srv? NE MNG Vase Godiste?1994 Vas MSN? jenkizulu@live.comVas Nick? VoJa ZuLu * THCF | |
|
| |
DjDzOoNy.:)
Broj poruka : 3 Datum upisa : 03.03.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Čet Mar 03, 2011 11:45 am | |
| Da li poznajete AMX komande? Da Da li ste bili negde admin? vise puta Da li ste imali vas server:nemam Da li igrate vise danju ili nocu? danju Koliko igrate dnevno na serveru? stalno Koliko imate odigranih sati na serveru? neznam stvarno Koliko ste do sada igraca doveli na srv? 8 Vase Godiste? 94 Vas MSN? imam ali nzm sifru Vas Nick? [D]rif[T] [M]aste[R]DzOoNy.mp3 | |
|
| |
R!ky
Broj poruka : 10 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Sub Mar 05, 2011 5:55 am | |
| Da li poznajete AMX komande?Da Da li ste bili negde admin?Da,imo sam svoj server... Da li ste imali vas server:Da Da li igrate vise danju ili nocu?Oboje... Koliko igrate dnevno na serveru?3-4 sata Koliko imate odigranih sati na serveru?30ak Koliko ste do sada igraca doveli na srv?2. Vase Godiste?1998. Vas MSN? rikig98@hotmail.comVas Nick?-[Pro]-R!ky | |
|
| |
[Wirtuality] SG552
Broj poruka : 1 Datum upisa : 07.03.2011
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Pon Mar 07, 2011 1:36 pm | |
| Da li poznajete AMX komande?da... Da li ste bili negde admin?da... Da li ste imali vas server:da... Da li igrate vise danju ili nocu?danju... Koliko igrate dnevno na serveru?nzm... Koliko imate odigranih sati na serveru?ni to nzm... Koliko ste do sada igraca doveli na srv?odkud znam....reklamacije su bile svuda... Vase Godiste?95 Vas MSN?viruslair_twolf@hotmail.com Vas Nick?[Wirtuality] SG552 | |
|
| |
fanki
Broj poruka : 6 Datum upisa : 18.05.2011 Lokacija : Pancevo
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru Sre Maj 18, 2011 1:08 pm | |
| Da li poznajete AMX komande?:zanm Da li ste bili negde admin?:ne Da li ste imali vas server:da Da li igrate vise danju ili nocu?Danju Koliko igrate dnevno na serveru?:6h Koliko imate odigranih sati na serveru?:165h Koliko ste do sada igraca doveli na srv?:32 Vase Godiste?:93 Vas MSN?:stefandzudo@gmail.com Vas Nick?:GFX Tema|fanki | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Konkurs za Admina na Public Serveru | |
| |
|
| |
| Konkurs za Admina na Public Serveru | |
|