Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
doA

Broj poruka : 11
Datum upisa : 23.02.2011

stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Empty
PočaljiNaslov: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeSre Feb 23, 2011 4:18 pm

Razlog banovanja? : ne znam :S
Ko vas je ban? :DIzel power
Vas Steam ID? : STEAM_0:0:1691414486
U koliko sati ste banovani? : 23:50
Da li imate steam i da li ste ga koristili tada? : imam steam ali ga rijetko koristim jer mi fps padne na 60 kad sam online na steamu :S ali sam igro na steam protocolu 48
Ostavite SS ako imate kada ste koristili steam.... eo imam ss ali nije bilo za vrijeme ban nego ranije samo slika skora :S slika je slikana isti dan ali nesto ranije prije bana
https://2img.net/r/ihimizer/i/fysnoworange0000y.png/
Nazad na vrh Ići dole
R!ky

R!ky

Broj poruka : 10
Datum upisa : 19.02.2011

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeČet Feb 24, 2011 7:02 am

doA ::
Razlog banovanja? : ne znam :S
Ko vas je ban? :DIzel power
Vas Steam ID? : STEAM_0:0:1691414486
U koliko sati ste banovani? : 23:50
Da li imate steam i da li ste ga koristili tada? : imam steam ali ga rijetko koristim jer mi fps padne na 60 kad sam online na steamu :S ali sam igro na steam protocolu 48
Ostavite SS ako imate kada ste koristili steam.... eo imam ss ali nije bilo za vrijeme ban nego ranije samo slika skora :S slika je slikana isti dan ali nesto ranije prije bana
https://2img.net/r/ihimizer/i/fysnoworange0000y.png/
Ban sigurno nisi dobio brate bez razloga...U ostalom on je head...On odlućuje...
Nazad na vrh Ići dole
doA

PočaljiNaslov: Ban sigurno nisi dobio brate bez razloga...U ostalom on je head...On odlućuje...   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeČet Feb 24, 2011 7:07 am

vjeruj mi da ja ne znam razlog za ban.. :S a imam ss postavio sam i ako treba snimicu demo i postavit demo jer stvarno nemam wh a pogotovo aim :S, razlog ne postoji
Nazad na vrh Ići dole
Rafaello* zu zu

Broj poruka : 14
Datum upisa : 26.01.2011

PočaljiNaslov: Rafaello* zuu zuu   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimePet Feb 25, 2011 5:47 am

Колико ја знам, хед админи су Шљива и Бленд. Пријавићу Шљиви и биће све сређено.
Nazad na vrh Ići dole
doA

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeSub Feb 26, 2011 2:49 am

Hvala brat Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sljiva
Admin
Sljiva

Broj poruka : 54
Datum upisa : 15.01.2011

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeSub Feb 26, 2011 11:58 am

banovan si zbog silent aim-a .... jer dizel te je pitao jel imas steam ti si reko imam ukucaj amx_who ... ja nzm gde je tu steam???? tako nebrini i ja bi te ban ima dizel demo ... od 30 ubistva 28 bila head .... a ako neznas sta je silent aim to je cit koji radi ovako ... prvi metak leti tamo gde si ga gadjao a ostali glava ... tako da ili kupi steam ili ugasi aim ... pozz
Nazad na vrh Ići dole
https://msl-community.forum.st
doA

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeNed Feb 27, 2011 8:09 am

znate sta vi ste sve botovi na serveru sine. kakav aim vi niste ui stanju procijenit sta je cit sta nije glumite nesto. banujete bez razloga. kako ce vam server biti dobar kad ne znate procijenit sta je aim sta nije. HVALA NA RAZUMIJEVANJU. KAD SU VAM ADMINI BOTOVI...
Nazad na vrh Ići dole
Sljiva
Admin
Sljiva

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimePon Feb 28, 2011 8:14 am

ma allaha ti nisi imo
Nazad na vrh Ići dole
doA

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeUto Mar 01, 2011 4:14 am

sad snimam demo, slikam ss i stavljam vam na forum, kakav aim sreco, vi stvarno ne mozete procijenit
Nazad na vrh Ići dole
Sljiva
Admin
Sljiva

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeUto Mar 01, 2011 6:03 am

ss mi netreba jer mi on nista ne govori snimi demo upload ga i postavi ga
Nazad na vrh Ići dole
doA

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeSre Mar 02, 2011 5:34 am

Nazad na vrh Ići dole
Sljiva
Admin
Sljiva

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitimeSre Mar 02, 2011 7:48 am

oke proveren si ... na demo snimku nisi nista imao ... sto ne znachi da neces paliti ... do tada uzivaj na MSL Serveru L O C K!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S   stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

stvarno ne vidim razlog za ban nije me ni pratio a ban me :S
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: MSL Community :: Ban/Unban-
Skoči na: